HACCP
Система HACCP може застосовуватися на будь-яких підприємствах харчової промисловості. Вона призначена для зменшення ризиків, викликаних можливим фізичним, біологічним або хімічним забрудненням продукції, і забезпечує надійний контроль на всіх етапах її виробництва, зберігання і реалізації.
Наявність даного сертифікату підтверджує високу якість та безпечність харчової продукції. Він використовується для захисту споживачів у всьому світі. Сертифікація підприємства за HACCP обов’язкова в США, Канаді, Японії, країнах Європейського союзу.
Переваги стандарту HACCP
Наявність на підприємстві системи HACCP:
- забезпечує суровий контроль безпеки харчової продукції та зменшує ризики її забруднення на всіх етапах виробництва;
- знижує кількість браку;
- дає документальне підтвердження безпеки харчової продукції;
- підвищує конкурентоспроможність продукції;
- сприяє зростанню довіри з боку споживачів;
- залучає нових партнерів, зацікавлених у якісної продукції;
- збільшує ймовірність перемоги в тендері;
- відкриває компанії вихід на міжнародний ринок.
Підприємства, що отримали сертифікат HACCP, завжди є успішнішими, ніж їх конкуренти, не сертифіковані за цим стандартом.
Чому варто замовити сертифікаційні послуги в нашій компанії?
Хочете, щоб система HACCP функціонувала на вашому підприємстві максимально ефективно? Тоді замовте сертифікаційні послуги в МНС Груп.
Співпрацюючи з нами, ви набагато швидше і з меншими витратами пройдете процедуру сертифікації. Ми проведемо аудити!