HACCP


Система HACCP може застосовуватися на будь-яких підприємствах харчової промисловості. Вона призначена для зменшення ризиків, викликаних можливим фізичним, біологічним або хімічним забрудненням продукції, і забезпечує надійний контроль на всіх етапах її виробництва, зберігання і реалізації.

Наявність даного сертифікату підтверджує високу якість та безпечність харчової продукції. Він використовується для захисту споживачів у всьому світі. Сертифікація підприємства за HACCP обов’язкова в США, Канаді, Японії, країнах Європейського союзу.

Переваги  стандарту HACCP

Наявність на підприємстві системи HACCP:

  • забезпечує суровий контроль безпеки харчової продукції та зменшує ризики її забруднення на всіх етапах виробництва;
  • знижує кількість браку;
  • дає документальне підтвердження безпеки харчової продукції;
  • підвищує конкурентоспроможність продукції;
  • сприяє зростанню довіри з боку споживачів;
  • залучає нових партнерів, зацікавлених у якісної продукції;
  • збільшує ймовірність перемоги в тендері;
  • відкриває компанії вихід на міжнародний ринок.

Підприємства, що отримали сертифікат HACCP, завжди є успішнішими, ніж їх конкуренти, не сертифіковані за цим стандартом.

Чому варто замовити сертифікаційні послуги в нашій компанії?

Хочете, щоб система HACCP функціонувала на вашому підприємстві максимально ефективно? Тоді замовте сертифікаційні послуги в МНС Груп.

Співпрацюючи з нами, ви набагато швидше і з меншими витратами пройдете процедуру сертифікації. Ми проведемо аудити!

Комментарии

Комментарии