IFS
Основною метою стандарту виробництва харчових продуктів IFS є оцінка можливості підприємства виробляти і постачати стабільно безпечну продукцію відповідно до її специфікації. Наявність у компанії сертифіката IFS дає повну гарантію того, що харчова продукція відповідає усім чинним вимогам щодо безпеки та якості.
Стандарт IFS визначає:
- вимоги щодо організації виробництва харчових продуктів (технологічні процеси, гігієна, компетентність персоналу і т. д.);
- критерії оцінювання можливості виробників виготовляти і постачати безпечні продукти.
Переваги стандарту IFS
Сертифікація IFS дає компанії наступні переваги:
- мінімізуються ризики для харчової безпеки;
- відкривається доступ до ринків європейських країн;
- знижуються витрати на підтвердження відповідності харчової продукції при організації постачання, у тому числі і на експорт;
- збільшується довіра до продуктів компанії з боку споживачів;
- покращується ділова репутація.
Багато торгові мережі використовують стандарт IFS для оцінки своїх постачальників – підприємств харчової промисловості і компаній, які займаються фасуванням продуктів харчування для роздрібної реалізації.
Чому варто замовити сертифікаційні послуги послуги в нашій компанії?
Наша компанія MNC Group пропонує свої послуги по сертифікації на підприємстві міжнародного стандарту IFS.
Багато українські виробники харчових продуктів вже скористалися послугами МНС Груп.