ISO 22000

ISO 22000 перейняв ключові моменти HACCP і доповнив його, ставши основним міжнародним стандартом системи менеджменту безпеки харчової продукції. Він застосовний до всіх організацій, що беруть участь в ланцюжку виробництва харчових виробів, починаючи від підприємств, що випускають корми для тварин та закінчуючи компаніями, що займаються упаковкою, транспортуванням і зберіганням харчових продуктів.

Сертифікація підприємства за стандартом ISO 22000 необхідна для гарантії безпеки харчової продукції на всіх етапах її виробництва.

Наявність сертифіката ISO 22000 є безперечним підтвердженням безпеки і високої якості харчової продукції. Тому все більше українських компаній, таких як АТБ, Billa, Сільпо, Еко-маркет шукають постачальників, сертифікованих саме за цим стандартом.

Переваги наявності стандарту ISO 22000

Робота підприємства згідно з вимогами стандарту ISO 22000 забезпечує:

  • гарантований випуск безпечної та якісної продукції;
  • зростання попиту на товари з боку споживачів;
  • збільшення обсягів продажів;
  • підвищення капіталізації підприємства;
  • додаткова перевага перед компаніями, що не мають сертифіката ISO 22000, на тендерних торгах;
  • міжнародне визнання якості та безпеки продукції;
  • можливість більш легкого залучення нових інвестицій.

Чому варто замовити сертифікацію в нашій компанії?

Для подальшого розвитку вашого бізнесу необхідно отримання сертифіката ISO 22000?

Чому варто вибрати саме нас? Експерти-аудитори МНС Груп мають величезний досвід у сфері сертифікації за різними стандартами, серед яких і ISO 22000. Ми виконаємо необхідні аудити, перевіримо наявну у вас систему менеджменту до роботи за вимогами ISO 22000.

Комментарии

Комментарии