IFS

 

Основною метою стандарту виробництва харчових продуктів IFS є оцінка можливості підприємства виробляти і постачати стабільно безпечну продукцію відповідно до її специфікації. Наявність у компанії сертифіката IFS дає повну гарантію того, що харчова продукція відповідає усім чинним вимогам щодо безпеки та якості.

Стандарт IFS визначає:

  • вимоги щодо організації виробництва харчових продуктів (технологічні процеси, гігієна, компетентність персоналу і т. д.);
  • критерії оцінювання можливості виробників виготовляти і постачати безпечні продукти.

Переваги  стандарту IFS

Сертифікація IFS дає компанії наступні переваги:

  • мінімізуються ризики для харчової безпеки;
  • відкривається доступ до ринків європейських країн;
  • знижуються витрати на підтвердження відповідності харчової продукції при організації постачання, у тому числі і на експорт;
  • збільшується довіра до продуктів компанії з боку споживачів;
  • покращується ділова репутація.

Багато торгові мережі використовують стандарт IFS для оцінки своїх постачальників – підприємств харчової промисловості і компаній, які займаються фасуванням продуктів харчування для роздрібної реалізації.

Чому варто замовити сертифікаційні послуги послуги в нашій компанії?

Наша  компанія MNC Group пропонує свої послуги по сертифікації на підприємстві міжнародного стандарту IFS.

Багато українські виробники харчових продуктів вже скористалися послугами МНС Груп.

Комментарии

Комментарии